Wie zijn we > Voor wie > Campus Ten Haghedorne

Campus Ten Haghedorne

Sint-Truidensesteenweg 492, 3300 Hakendover

De bewoners van deze campus leven verspreid over 3 paviljoenen en een kasteel. In het kinderpaviljoen tellen de leefgroepen 6 tot 8 bewoners. De andere leefgroepen bieden plaats aan 8 tot 11 bewoners, afhankelijk van hun zorgvraag.

Op het domein Ten Haghedorne vind je ook de dagateliers Cleynen Bempt en de Witte Schuur terug.Een aantal bewoners en externe deelnemers genieten hier van een zinvolle dagbesteding, uitgewerkt in verschillende ateliers.We bouwden op deze campus een groot activiteitenaanbod uit waar ook de bewoners van de andere campussen gebruik van komen maken. Op het domein kunnen bewoners en bezoekers genieten in de belevingstuin.

In de grootkeuken bereiden onze medewerkers dagelijks verse maaltijden voor alle bewoners.