Thuys 1

• Personen met een matig tot ernstig mentale handicap
  • Leeftijd: vanaf 18 jaar
  • Geslacht: gemengde groepen
  • Cliënten met bijkomende  fysieke, sensorisch en/of gedragsproblemen voor zover de draagkracht van de groep en de accommodatie dit toelaten op kwaliteitsvolle zorg.

Begeleidingsintensiteit 4 (volgens VAPH)

Ondersteuningsnood in functie van mogelijks bijkomend motorisch en/of sensorische beperkingen of van medische problemen.

Permanentieniveau 5  (volgens VAPH)

Zowel overdag als ’s nachts is er voortdurend iemand aanwezig in de nabije omgeving.

• Dagelijkse atelierwerking buitenshuis (Cleynen Bempt).
  • Deelname aan groepsactiviteiten: op uitstap gaan, iets gaan drinken, knutselen, koken, …
  • Maximaliseren van het normale dagelijkse leven en het emancipatorisch werken staat in deze afdeling centraal.
  • Op diverse domeinen zoals ADL, communicatie, huishoudelijke activiteiten, individuele en groepsactiviteiten worden leer- en onderhoudssituaties geïnstalleerd.
  • Tevens worden activiteiten georganiseerd gericht op integratie, stimulatie van keuzebekwaamheid, relatievorming en invullen van vrije tijd.

Kandidaten met een persoonsvolgend budget kunnen zich aanmelden.

Contact: sociale_dienst@stichtingdelacroix.be – 016/819831