Hagherun

Datum: 25-08-2018

Locatie: Campus Ten Haghedorne

Tijdens het laatste weekend van augustus verzamelen tientallen vrijwillige chauffeurs op de campus in Hakendover om aan onze cliënten de dag van hun leven te bezorgen.

Moto's, sidecars, buggy's, trikes, jeeps, cabrio's en nog zo veel meer voertuigen rijden die dag mee in een tocht langsheen Hagelandse en Haspengouwse wegen.

Cliënten en personeel genieten die dag van een rit met de wind in de haren.

Na de tocht kan iedereen nog bijpraten bij een heerlijke barbecue en genieten van een optreden van onze eigen Bempt Band.

Dit jaar rijden we uit op 25 augustus. Wens je meer informatie of ben je geïnteresseerd om met je zijspan, trike, cabrio of ander speciaal voertuig mee te rijden en één van onze cliënten (eventueel met begeleider) mee op sleeptouw te nemen, mail dan naar hagherun2018@stichtingdelacroix.be.