Hagherock

Datum: 26-06-2019

Locatie: Campus Ten Haghedorne

Jullie hebben het ongetwijfeld ook al ondervonden: het is warm, heel warm.
Voor onze bewoners is het dan heel belastend, zelfs als ze gewoon in de leefgroep blijven.
Om dan naar een evenement zoals Hagherock te gaan, is voor hen niet haalbaar.
Bovendien waarschuwen ook de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, de brandweer en medische diensten ons allemaal om maatregelen te nemen voor de hittegolf.

Na grondig overleg hebben we dan ook beslist om de editie van dit jaar niet te laten doorgaan op woensdag 26 juni.
We hebben wel al een nieuwe datum gezocht: woensdag 25 september. We doen ons uiterste best om zo veel mogelijk van de originele artiesten opnieuw te boeken of indien nodig een goed alternatief te vinden. Zodra de nieuwe affiche bekend is, zetten we ze zeker online.

Indien je hier nog verdere vragen rond hebt, kan je meer informatie verkrijgen via hagherock2019@stichtingdelacroix.be