Hagherock

Datum: 27-06-2018

Locatie: Campus Ten Haghedorne

Elk jaar net voor de zomervakantie, organiseren we op campus Ten Haghedorne een echt muziekfestival voor onze cliënten, sympathisanten en andere voorzieningen.

Dit jaar zijn we al aan de twintigste editie toe. We hebben ons dan ook extra ingespannen om een aantrekkelijke affiche te kunnen aanbieden. Hiervoor nodigden we artiesten uit die in de Hagherockgeschiedenis van de afgelopen twintig jaar werkelijk een meerwaarde betekenden en bijzonder geliefd zijn bij ons festivalpubliek. Zo zullen Yves Segers, Lisa Del Bo, Sam Gooris, Pat Krimson en De Romeo’s weer van de partij zijn. Uiteraard zal ook onze eigenste ‘Bempt Band’ zijn beste beentje voorzetten.

Naar aanleiding van deze jubileumeditie zal het festivalterrein ook uitgebreid worden met een heus festivaldorp waar er ongelooflijk veel te beleven valt. Acrobaten, steltenlopers, ballonnen-plooiers, een kookworkshop, fotoshoots, volks- en kermisspelen, een haartooi- en schminkstand, een lounge en snoezelhoek, ijsjes, een suikerspinnen-stand enz… zullen er mee voor zorgen dat deze dag een totale beleving wordt op zowel muzikaal, zintuiglijk als sociaal vlak.

De accommodatie zal volledig aangepast zijn aan ons specifieke doelpubliek met onder andere oprijplaten voor rolstoelen, een speciale mixer-stand voor voeding, aangepaste verzorgingsruimtes, …

Tickets reserveren kan via hagherock20@stichtingdelacroix.be

Van harte welkom en tot dan!