Hagherock

Datum: 24-06-2020

Locatie: Campus Ten Haghedorne

Elk jaar net voor de zomervakantie, organiseren we op campus Ten Haghedorne een echt muziekfestival voor onze cliënten, sympathisanten en andere voorzieningen.

Onze eigen Bempt Band geeft hier altijd het beste van zichzelf. Ze brengen sfeer en warmen het publiek op.
Bekende en minder bekende artiesten vervolledigen het programma.
Naast al het muzikale voorzien we ook heel wat randanimatie en vind je drank- en eetstandjes.

De accommodatie is steeds aangepast aan ons specifieke doelpubliek met onder andere oprijplaten voor rolstoelen, een speciale mixer-stand voor voeding, aangepaste verzorgingsruimtes, …

Heb je ook zin om mee te komen swingen?  Bezoek deze pagina dan zeker later nog eens voor meer info over de ticketverkoop.

In 2018 en 2019 werd Hagherock erkend als een project binnen Leader Hageland+ dat bijdraagt aan de doelstellingen van het Leader-programma in het Hageland. Ons festival werd dan ook mee ondersteund door Leader Hagheland+